Mijn activiteiten voor en met zzp’ers in de zorg

SoloPartners is met ruim 8000 leden de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Daarbij maakt het niet uit of leden in de reguliere, cosmetische en/of complementaire zorg actief zijn. Ik werk als specialist en ambassadeur van SoloPartners aan de positie van zzp’ers in de zorg. Het doel is dat zorgprofessionals succesvol en zelfstandig een eigen praktijk kunnen hebben.

Beroepsorganisatie V&VN is met ruim 90.000 leden de beroepsorganisatie voor verpleegkundigen en verzorgenden. In eerste instantie is V&VN vooral actief op het vlak van deskundigheidsbevordering, professionalisering van de beroepsgroep en het (door)ontwikkelen van de beroepsnorm. Echter zo’n 7 – 8% van de leden van V&VN is inmiddels zelfstandig. Ik beantwoord namens V&VN de vragen die de leden over hun eigen praktijk hebben.

Het coachen en informeren van zzp’ers in de zorg geef ik vorm via zzp-erindezorg.nl. Door middel van een online coachingsprogramma bied ik samen met Roy Meuldijk kennisupdates en marktupdates voor startende en ervaren zzp’ers in de zorg. Via screencasts, oftewel online filmpjes die zich afspelen op mijn scherm, neem ik de belangrijkste ontwikkelingen door en geef ik onze abonnees uitleg, advies en coaching over het hebben van een eigen praktijk.

Los van deze activiteiten, treed ik op als spreker, coach en adviseur voor organisaties die werken of willen werken met zzp’ers in de zorg.

Heb je een vraag of een opmerking? Stuur mij deze dan hier >>

Activiteiten voor zzp'ers
monitor

Starten

Ik begeleid startende zzp’ers in de zorg en organiseer startersbijeenkomsten

camera

Belangenbehartiging

Ik ben werkzaam voor dé branche organisatie van zzp’ers in de zorg; Solopartners

print

Bijeenkomsten

 Scholing, voorlichting, netwerken en bijeenkomsten voor starters

Activiteiten voor opdrachtgevers en bemiddelaars
monitor

Informatie

Ik informeer opdrachtgevers en bemiddelende partijen over de inzet van zzp’ers

camera

Expertise

Door middel van coaching en scholing begeleid ik de doorontwikkeling van zzp’ers

print

Netwerkactiviteiten

Verbinden van partijen in het veld, met als doel de positie van zzp’ers te verbeteren

Dossier ZZP'er in de zorg
Recent