Algemene Voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden van het bedrijf Lex Tabak, MSc. De algemene leveringsvoorwaarden zijn eenvoudig. Ze zijn van toepassing op al mijn diensten. Daarmee gaan mijn eigen voorwaarden altijd voor die van mijn klanten. Ze zijn ook van toepassing als ik derden betrek bij de uitvoering van mijn opdracht.

Ik help mijn klanten met de (door)ontwikkeling van hun organisatie, zodat zij een zo’n goed mogelijke prestatie leveren. Helpen betekent voor mij ‘er alles aan doen om mijn klanten in staat te stellen het gewenste resultaat te behalen’. Ik doe het uiterste om mijn afspraken na te komen en een zo goed mogelijke prestatie te leveren. Ik ga er altijd vanuit dat dit zelfde ook voor mijn klanten geldt.

Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan door onverwachte of onbedoelde omstandigheden. Ik ga ervan uit dat we er samen uitkomen. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan sta ik open voor bemiddeling. Mijn aansprakelijkheid gaat uiteraard niet verder dan het overeengekomen factuurbedrag.

Is mijn klant ontevreden terwijl hij heeft ontvangen wat ik heb beloofd en aan alles actief heeft meegewerkt, dan geldt mijn garantieregel zoals vermeld bij de dienst die ik lever: niet goed, geld terug (de exacte garantieregel staat vermeld bij het product en is bepalend).

Ik ben vooraf duidelijk over wat u van mij krijgt, welke inspanning ik lever, welk resultaat we nastreven en over mijn tarieven en de BTW. Dit doe ik ofwel via vermelding op mijn websites of door middel van een offerte. We hebben een deal op het moment dat u een aanmelding via een formulier op een van mijn websites instuurt of de offerte ondertekend terugstuurt. Annuleren is niet mogelijk tenzij bij de betreffende dienst anders staat vermeld.

Mijn klanten ontvangen op tijd een correcte factuur met een betaaltermijn van 30 dagen. Een betaling binnen deze termijn stel ik erg op prijs.

Als een betaling uitblijft doe ik een beroep op een incassobureau en komen de kosten daarvan bovenop de te innen factuur.

Al mijn website teksten, blogs, en artikelen vallen onder de Creative Commons licentie: dit betekent dat je het mag verspreiden maar dan wel onder vermelding van mijn naam ‘Lex Tabak’ en een werkende link naar www.lextabak.nl. Je mag het materiaal niet bewerken. Trainingsmateriaal mag niet verspreid worden.

Lex Tabak, MSc. januari 2021