Zorgverzekeraar VGZ biedt zzp’ers eigen contract

08/08/2018
door Lex Tabak

Zorgverzekeraar VGZ geeft in haar inkoopdocument aan waarom zzp’ers ook voor de zorgverzekeraar zelf van toegevoegde waarde zijn. “Een deel van de niet-gecontracteerde zorg, heeft te maken met zzp-ers die zorg verlenen aan onze klanten. De betreffende zorg sluit soms beter aan op de behoeften of het dagschema van onze klanten. Deze zorg voldoet duidelijk in een behoefte en we willen onze klanten daarom graag de mogelijkheid bieden gebruik te maken van dergelijke zorg.” en even verderop blijkt dat: Een contract met VGZ “..geeft houvast voor zorgverleners, duidelijkheid en maatwerk voor onze klanten en het past in ons streven naar grip op de kwaliteit van het zorgaanbod en de kosten daarvan.” Een lang gekoesterde wens komt hiermee in vervulling.

Lees het hele artikel hier >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak. MSc. werkt als coach, adviseur, expert en toezichthouder binnen het publieke domein. Op dit blog valt veel terug te lezen over zelfstandige zorgprofessionals. Sinds 2006 zet hij zich in voor de positionering van deze zzp’ers in de zorg. De activiteiten voor deze groep worden inmiddels duurzaam gefaciliteerd door branche organisatie Solopartners. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.