zzp: “gegarandeerd zelfstandig” bestaat niet

05/12/2017
door Lex Tabak

De vraag naar zorgverleners neemt toe in de komende jaren en een deel van de nieuwe en bestaande zorgverleners zal als zelfstandig zorgaanbieder door het leven gaan. Wat mij betreft een uitstekende keuze, maar onder de huidige wetgeving zal je nooit gegarandeerd zelfstandig worden.

Lees het volledige artikel hier >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak. MSc. werkt als coach, adviseur, expert en toezichthouder binnen het publieke domein. Op dit blog valt veel terug te lezen over zelfstandige zorgprofessionals. Sinds 2006 zet hij zich in voor de positionering van deze zzp’ers in de zorg. De activiteiten voor deze groep worden inmiddels duurzaam gefaciliteerd door branche organisatie Solopartners. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.