Zorgverzekeraars belemmeren recht op niet-gecontracteerde zorg

13/11/2017
door Lex Tabak

Volgens artikel 13 van de zorgverzekeringswet hebben burgers met een zorgpolis het recht om gebruik te maken van gecontracteerde óf ongecontracteerde zorgaanbieders. Dit recht wordt echter steeds verder afgebouwd door de zorgverzekeraars. Vooral in de thuiszorg is dit goed zichtbaar.

Lees het volledige artikel hier >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak. MSc. werkt als coach, adviseur, expert en toezichthouder binnen het publieke domein. Op dit blog valt veel terug te lezen over zelfstandige zorgprofessionals. Sinds 2006 zet hij zich in voor de positionering van deze zzp’ers in de zorg. De activiteiten voor deze groep worden inmiddels duurzaam gefaciliteerd door branche organisatie Solopartners. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.