Beginnen als zzp’er in de zorg? De basis.

27/09/2017
door Lex Tabak

Nog altijd denken velen erover na om als zzp’er in de zorg te beginnen. Je krijgt te maken met veel instellingen en regelingen, die allemaal in meer of mindere mate op jou van toepassing zijn. Het is niet mogelijk om een eensluidend stappenplan te geven, maar in dit artikel geef ik je in ieder geval een aantals zaken waar je rekening mee moet houden.

Lees het volledige artikel hier >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak. MSc. werkt als coach, adviseur, expert en toezichthouder binnen het publieke domein. Op dit blog valt veel terug te lezen over zelfstandige zorgprofessionals. Sinds 2006 zet hij zich in voor de positionering van deze zzp’ers in de zorg. De activiteiten voor deze groep worden inmiddels duurzaam gefaciliteerd door branche organisatie Solopartners. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.