Oproep: Beste zzp’er in de zorg, wat is jouw verhaal?

26/09/2017
door Lex Tabak
De ZZP ‘er in de zorg is niet meer weg te denken.  Zoals jullie weten ben ik al jaren betrokken bij deze groep, die ik volg en waar ik op verschillende manieren een lans voor breek. De meningen over ZZP ‘ers in de zorg buitelen over elkaar heen en wat ik mis in al die meningen en berichten OVER de ZZP ers in de zorg is het verhaal van de ZZP ‘ers ZELF; hun eigen verhaal vanuit hun eigen perspectief. Ik wil dit verhaal graag een podium geven en ben daarom op zoek naar een aantal ZZP ers in de zorg die hun verhaal willen delen met een storyteller die het verhaal kan optekenen. Zou jij je verhaal willen en kunnen delen, neem dan contact met me op via het contactformulier >>

Ik geloof in een volwaardige positie voor zzp’ers in de zorg binnen en zet mij daar sinds 2006 voor in.
Steun je mijn activiteiten voor zzp’ers in de zorg?
Word dan lid van SoloPartners; de partij die mijn activiteiten mogelijk maakt.

Wat gebeurt er vervolgens? Je wordt geïnterviewd door Hannie Ubachs, die jouw informatie verwerkt in een verhaal over ZZP’ers in de zorg.  Je wordt niet bij naam en toenaam genoemd  (tenzij je dat heel leuk zou vinden, dan kan dat wel). Jouw verhaal wordt gebruikt om de groep ZZP ers in de zorg een stem,  een gezicht te geven,  dat dicht bij de werkelijkheid staat en tegelijk een verhaal is waar meer ZZP ers in de zorg zich in herkennen.
Ik vraag anderhalf uur van je tijd om je te laten interviewen, je krijgt het interview uitgeschreven in je mailbox om het nog te verbeteren of aan te vullen en als het helemaal klopt dan wordt de definitieve versie gebruikt als materiaal voor het verhaal of de verhalen die ik zal gebruiken voor publicatie.  Vind je dit wat en zou je het leuk vinden om je verhaal te doen, neem dan contact met me op. Vermeld bij jouw aanmelding voor welke soort opdrachtgevers je werkzaam bent en waarom je gemotiveerd bent om jouw verhaal te doen.
Lex Tabak

Over

Lex Tabak. MSc. werkt als coach, adviseur, expert en toezichthouder binnen het publieke domein. Op dit blog valt veel terug te lezen over zelfstandige zorgprofessionals. Sinds 2006 zet hij zich in voor de positionering van deze zzp’ers in de zorg. De activiteiten voor deze groep worden inmiddels duurzaam gefaciliteerd door branche organisatie Solopartners. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.