VWS publiceert WKKGZ handreiking voor zzp’ers

04/09/2017
door Lex Tabak

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ) is sinds 1 januari 2016 van kracht, maar nog niet iedere zzp’er in de zorg is zich voldoende bewust van wat dat praktisch betekent. Om die reden heeft het ministerie van VWS een handreiking voor zzp’ers gepubliceerd, die een praktische vertaling geeft van de eisen die inmiddels gelden. De folder laat zien welke diversiteit er inmiddels op de eisen van toepassing is en is voor iedere zzp’er relevant die als ‘solist’ actief is binnen de zorgsector.

Lees het gehele artikel hier >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak. MSc. werkt als coach, adviseur, expert en toezichthouder binnen het publieke domein. Op dit blog valt veel terug te lezen over zelfstandige zorgprofessionals. Sinds 2006 zet hij zich in voor de positionering van deze zzp’ers in de zorg. De activiteiten voor deze groep worden inmiddels duurzaam gefaciliteerd door branche organisatie Solopartners. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.