Hoe verhouden de WKKGZ eisen, keurmerken en kansen in de markt zich tot elkaar?

04/09/2017
door Lex Tabak

In dit artikel geef ik een opsomming van de eisen die gelden binnen de kwaliteitswet WKKGZ, het naderende keurmerk HKZ en het bestaande keurmerk KIWA, de kansen die de markt biedt, hoe opleidingen op dit moment ontstaan en hoe jij je daartoe kunt verhouden. Oftewel, een kort overzicht van alles wat je op dit moment moet weten.

Lees het volledige artikel hier >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak. MSc. werkt als coach, adviseur, expert en toezichthouder binnen het publieke domein. Op dit blog valt veel terug te lezen over zelfstandige zorgprofessionals. Sinds 2006 zet hij zich in voor de positionering van deze zzp’ers in de zorg. De activiteiten voor deze groep worden inmiddels duurzaam gefaciliteerd door branche organisatie Solopartners. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.