Oproep: Beste zzp’er in de zorg, wat is jouw verhaal?

26/09/2017
door Lex Tabak
De ZZP ‘er in de zorg is niet meer weg te denken.  Zoals jullie weten ben ik al jaren betrokken bij deze groep, die ik volg en waar ik op verschillende manieren een lans voor breek. De meningen over ZZP ‘ers in de zorg buitelen over elkaar heen en wat ik mis in al die meningen en berichten OVER de ZZP ers in de zorg is het verhaal van de ZZP ‘ers ZELF; hun eigen verhaal vanuit hun eigen perspectief. Ik wil dit verhaal graag een podium geven en ben daarom op zoek naar een aantal ZZP ers in de zorg die hun verhaal willen delen met een storyteller die het verhaal kan optekenen. Zou jij je verhaal willen en kunnen delen, neem dan contact met me op via het contactformulier >>
Wat gebeurt er vervolgens? Je wordt geïnterviewd door Hannie Ubachs, die jouw informatie verwerkt in een verhaal over ZZP’ers in de zorg.  Je wordt niet bij naam en toenaam genoemd  (tenzij je dat heel leuk zou vinden, dan kan dat wel). Jouw verhaal wordt gebruikt om de groep ZZP ers in de zorg een stem,  een gezicht te geven,  dat dicht bij de werkelijkheid staat en tegelijk een verhaal is waar meer ZZP ers in de zorg zich in herkennen.
Ik vraag anderhalf uur van je tijd om je te laten interviewen, je krijgt het interview uitgeschreven in je mailbox om het nog te verbeteren of aan te vullen en als het helemaal klopt dan wordt de definitieve versie gebruikt als materiaal voor het verhaal of de verhalen die ik zal gebruiken voor publicatie.  Vind je dit wat en zou je het leuk vinden om je verhaal te doen, neem dan contact met me op. Vermeld bij jouw aanmelding voor welke soort opdrachtgevers je werkzaam bent en waarom je gemotiveerd bent om jouw verhaal te doen.
Lex Tabak

Over

Lex Tabak, MSc. Begeleidt en adviseert organisaties en instellingen bij het verhogen van de betrokkenheid en bevlogenheid van professionals. Redeneert vanuit strategie naar cultuurverandering. Gelooft dat gewenst gedrag van het individu uiteindelijk leidt tot kanteling binnen organisaties. Inspireert en laat zich inspireren door zelfstandige professionals: zzp'ers. Studeerde aan de Universiteit Tilburg en het VU. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.