Gezocht i.v.m. onderzoek: 10 zzp’ers die ongecontracteerde zorg verlenen

12/09/2017
door Lex Tabak

Het volume aan ongecontracteerde zorg groeit ten opzichte van gecontracteerde zorg. Alhoewel er steeds minder gecontracteerde zorgaanbieders zijn, neemt het aantal ongecontracteerde zorgaanbieders toe. ZZP’ers in de zorg die verpleging en verzorging bieden, behoren tot de laatste groep. Zij hebben over het algemeen geen mogelijkheid om een contract met een zorgverzekeraar te krijgen en zijn om die reden aangewezen op ongecontracteerde zorg. De aankomende maanden wordt er een onderzoek gestart naar de ontwikkelingen van ongecontracteerde zorg. Het onderzoek wordt in opdracht van ActiZ, BTN, Patiëntenfederatie Nederland, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland en Zorgverzekeraars Nederland uitgevoerd. De resultaten worden gepresenteerd aan de Tweede kamer. Ben jij zzp’er, verleen jij ongecontracteerde zorg en heb je een mening over waarom je dat doet? Meld je dan hier aan >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak, MSc. Begeleidt en adviseert organisaties en instellingen bij het verhogen van de betrokkenheid en bevlogenheid van professionals. Redeneert vanuit strategie naar cultuurverandering. Gelooft dat gewenst gedrag van het individu uiteindelijk leidt tot kanteling binnen organisaties. Inspireert en laat zich inspireren door zelfstandige professionals: zzp'ers. Studeerde aan de Universiteit Tilburg en het VU. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.