VWS publiceert WKKGZ handreiking voor zzp’ers

04/09/2017
door Lex Tabak

De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ) is sinds 1 januari 2016 van kracht, maar nog niet iedere zzp’er in de zorg is zich voldoende bewust van wat dat praktisch betekent. Om die reden heeft het ministerie van VWS een handreiking voor zzp’ers gepubliceerd, die een praktische vertaling geeft van de eisen die inmiddels gelden. De folder laat zien welke diversiteit er inmiddels op de eisen van toepassing is en is voor iedere zzp’er relevant die als ‘solist’ actief is binnen de zorgsector.

Lees het gehele artikel hier >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak, MSc. Begeleidt en adviseert organisaties en instellingen bij het verhogen van de betrokkenheid en bevlogenheid van professionals. Redeneert vanuit strategie naar cultuurverandering. Gelooft dat gewenst gedrag van het individu uiteindelijk leidt tot kanteling binnen organisaties. Inspireert en laat zich inspireren door zelfstandige professionals: zzp'ers. Studeerde aan de Universiteit Tilburg en het VU. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.