Hoe verhouden de WKKGZ eisen, keurmerken en kansen in de markt zich tot elkaar?

04/09/2017
door Lex Tabak

In dit artikel geef ik een opsomming van de eisen die gelden binnen de kwaliteitswet WKKGZ, het naderende keurmerk HKZ en het bestaande keurmerk KIWA, de kansen die de markt biedt, hoe opleidingen op dit moment ontstaan en hoe jij je daartoe kunt verhouden. Oftewel, een kort overzicht van alles wat je op dit moment moet weten.

Lees het volledige artikel hier >>

Lex Tabak

Over

Lex Tabak, MSc. Begeleidt en adviseert organisaties en instellingen bij het verhogen van de betrokkenheid en bevlogenheid van professionals. Redeneert vanuit strategie naar cultuurverandering. Gelooft dat gewenst gedrag van het individu uiteindelijk leidt tot kanteling binnen organisaties. Inspireert en laat zich inspireren door zelfstandige professionals: zzp'ers. Studeerde aan de Universiteit Tilburg en het VU. Voor een uitgebreide kennismaking klik hier , voor contact hier.